Results 1 to 5 of 5

Thread: The Add media Button on listing, doesnt work

  1. #1
    Thread Starter
    Senior Member guiadelamujer's Avatar
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    103
    Thanks
    10
    Thanked 7 Times in 6 Posts

    The Add media Button on listing, doesnt work

    Hi, im setting for the first time the version 4.0

    im trying to add new ads, all works fine only exception is the add media button, i click on it but it doesnt work, i want to know if this is a problem of my hosting service

    best regards

  2. #2
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    28,575
    Thanks
    129
    Thanked 2,186 Times in 2,077 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

  3. The Following User Says Thank You to jomarkosabel For This Useful Post:

    guiadelamujer (2 Weeks Ago)

  4. #3
    Thread Starter
    Senior Member guiadelamujer's Avatar
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    103
    Thanks
    10
    Thanked 7 Times in 6 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  5. #4
    Thread Starter
    Senior Member guiadelamujer's Avatar
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    103
    Thanks
    10
    Thanked 7 Times in 6 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  6. The Following User Says Thank You to guiadelamujer For This Useful Post:

    dcowgill (2 Weeks Ago)

  7. #5
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    28,575
    Thanks
    129
    Thanked 2,186 Times in 2,077 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Add media button doesnt work on IOS
    By frederikibsen in forum Help Using Taskerr
    Replies: 2
    Last Post: March 17th, 2016, 03:38 PM
  2. [SOLVED] Cant see social media button
    By abdinasir in forum Simplux
    Replies: 10
    Last Post: February 23rd, 2015, 01:59 PM
  3. tabs doesnt works
    By amega in forum Home Control for Clipper
    Replies: 1
    Last Post: September 6th, 2014, 12:47 AM
  4. Replies: 25
    Last Post: March 1st, 2013, 04:07 PM
  5. Problem https works but http doesnt
    By 295581983 in forum WordPress General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: February 16th, 2013, 09:18 PM