Results 1 to 3 of 3

Thread: Add media button doesnt work on IOS

  1. #1
    Thread Starter
    Expired Customer frederikibsen's Avatar
    Join Date
    Feb 2016
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Add media button doesnt work on IOS

    Hello,
    I am currently working on a danish micro-job site, and I ran into a problem with the image uploader. Its working great on Android, MAC and PC, but for some reason the "add media" button doesn't respond to clicks. It seems like a javascript problem that doesn't trigger the upload in the iPhones end. Here is the problem: http://gavek.dk/tilfoej/?step=edit-i...b785775d912b7e just press the "tilføj billeder" button on IOS and you will find the problem.


    Image of the "Add media" button:
    12825410_10153968170878905_1420903756_n.jpg

  2. #2
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    36,339
    Thanks
    159
    Thanked 2,896 Times in 2,772 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

  3. #3
    Thread Starter
    Expired Customer frederikibsen's Avatar
    Join Date
    Feb 2016
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. please help it doesnt work
    By rockitfish in forum Directory
    Replies: 0
    Last Post: November 30th, 2014, 08:37 PM
  2. [SOLVED] Click to copy&open site button doesnt work!
    By emrahmt in forum Koupon
    Replies: 8
    Last Post: July 24th, 2014, 11:06 AM
  3. Dimitris large map on the top doesnt work right
    By njknjktheme in forum Report Vantage Bugs (Legacy)
    Replies: 10
    Last Post: February 2nd, 2014, 03:18 PM
  4. Doesnt work!!!
    By erroloz in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: August 18th, 2011, 01:03 AM