Results 1 to 4 of 4

Thread: Site is inaccessible

  1. #1
    Thread Starter
    Cordeiro's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Brazil
    Posts
    153
    Thanks
    16
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Site is inaccessible

    Hello

    I'm having problems after upgrading to ClassiPress 3.3.3

    When the ACF plugin is active, the backend of the site is inaccessible. Only wordpress dashboard works. When I disable the ACF plugin the website works perfectly.

    In the wordpress dashboard, ClassiPress tab, there no configuration option ACF plugin when it is active.

    Where do I start to find a solution for this?
    I've tried to disable all plugins and activate only the ACF plugin, and it keeps the problem.

    Thank you.

  2. #2
    Thread Starter
    Cordeiro's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Brazil
    Posts
    153
    Thanks
    16
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  3. #3
    Thread Starter
    Cordeiro's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Brazil
    Posts
    153
    Thanks
    16
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    Marketplace Seller mohsinoffline's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    India
    Posts
    1,525
    Thanks
    41
    Thanked 205 Times in 185 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    FLAT SERIES CHILD THEMES FOR VANTAGE, CLASSIPRESS AND CLIPPER:





Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. redirect multi site subdomain to main site paypal payment
    By steely in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 0
    Last Post: August 14th, 2013, 10:37 AM
  2. getting logo url set to main site not sub site url on multi site
    By steely in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 0
    Last Post: August 14th, 2013, 10:32 AM
  3. Maps not loading properly on live site, works on test site?
    By jobspex in forum Mapsupreme JobRoller
    Replies: 10
    Last Post: March 9th, 2013, 06:51 AM
  4. [SOLVED] Site inaccessible after upgrade to 1.1.3
    By bigvibes in forum Report Vantage Bugs (Legacy)
    Replies: 10
    Last Post: November 16th, 2012, 06:38 AM
  5. Making backend inaccessible by users
    By blackswan in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 8
    Last Post: January 25th, 2012, 09:15 AM