Results 1 to 4 of 4

Thread: Ads not displaying

  1. #1
    Thread Starter
    Veteran aubertin's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    United Kingdom
    Posts
    385
    Thanks
    117
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Ads not displaying

    I managed to upload classipress and create a few categories. I tried to upload an ad using a user name which I created. However, the ad is not showing on the site but it said in the user dashboard that it has been published. There is a number next to the category which show that there is an ad in it but still it is not showing.
    My URL is: www.placelocalads.co.uk I set it to immediate publishing!

    Also, how do I go about and remove/Change the ClassiPress logo, etc and put my own "theme"?

  2. #2
    Veteran barukar's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Brasil, São Paulo, SP
    Posts
    6,785
    Thanks
    186
    Thanked 742 Times in 623 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    -------------------------------------------------------------------------------------------
    Projects: ClassiNoiva - Classimóveis - vocênoenem - i50 - Clube DETRAN

  3. The Following User Says Thank You to barukar For This Useful Post:

    aubertin (May 26th, 2011)

  4. #3
    Thread Starter
    Veteran aubertin's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    United Kingdom
    Posts
    385
    Thanks
    117
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  5. #4
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    40,833
    Thanks
    166
    Thanked 3,395 Times in 3,266 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

  6. The Following User Says Thank You to jomarkosabel For This Useful Post:

    aubertin (May 26th, 2011)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Ads not displaying after publishing
    By lcooper1784 in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 2
    Last Post: April 30th, 2011, 01:28 PM
  2. Displaying a different sidebar
    By gibbere in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 3
    Last Post: March 29th, 2011, 07:40 AM
  3. Avatar not displaying
    By g2computer in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 3
    Last Post: March 2nd, 2011, 04:05 PM
  4. [SOLVED] logo not displaying
    By brentwoodads in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 8
    Last Post: December 29th, 2010, 12:25 AM