Results 1 to 6 of 6

Thread: Classipress user posts link not working

  1. #1
    Thread Starter
    brentdaley's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Canada
    Posts
    13
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Classipress user posts link not working

    When you click on the link for user posts, it is not going anywhere. On mouseover it appears to be missing a / after the website address before author? Help please.

    www.TheFleamarket.ca
    Last edited by jomarkosabel; January 14th, 2011 at 10:14 AM.

  2. #2
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    39,495
    Thanks
    162
    Thanked 3,276 Times in 3,147 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

  3. #3
    Thread Starter
    brentdaley's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Canada
    Posts
    13
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    39,495
    Thanks
    162
    Thanked 3,276 Times in 3,147 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

  5. The Following User Says Thank You to jomarkosabel For This Useful Post:

    brentdaley (January 14th, 2011)

  6. #5
    Thread Starter
    brentdaley's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Canada
    Posts
    13
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  7. #6
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    39,495
    Thanks
    162
    Thanked 3,276 Times in 3,147 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] Job posts website link bug
    By cedric_c in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 23
    Last Post: October 1st, 2010, 09:19 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: September 28th, 2010, 09:45 AM
  3. Add a link to user dashboard
    By rpedersen in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 4
    Last Post: May 19th, 2010, 02:27 PM
  4. Related ads by author link not working...
    By jschodde in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 6
    Last Post: July 17th, 2009, 09:13 AM