Results 1 to 5 of 5

Thread: Logo Enabled AND use <h1> Site Title text (set in wp settings > General)

  1. #1
    Thread Starter
    Member jatun's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Canada
    Posts
    99
    Thanks
    5
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Logo Enabled AND use <h1> Site Title text (set in wp settings > General)

    How would one edit the header.php to display their graphic logo (which I currently have) AND the <h1> Site title set in WP general settings?

    In CP settings I have enable logo = yes.

    I would like both for seo.

    Thanks!

  2. #2
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    35,547
    Thanks
    158
    Thanked 2,836 Times in 2,714 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

  3. #3
    Thread Starter
    Member jatun's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Canada
    Posts
    99
    Thanks
    5
    Thanked 1 Time in 1 Post
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    Thread Starter
    Member jatun's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Canada
    Posts
    99
    Thanks
    5
    Thanked 1 Time in 1 Post
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  5. #5
    Thread Starter
    Member jatun's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Canada
    Posts
    99
    Thanks
    5
    Thanked 1 Time in 1 Post
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. No "Anyone can register" option on settings>general
    By ashishplp in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 3
    Last Post: February 20th, 2011, 05:26 PM
  2. [SOLVED] Don't see "Membership option" under Job Roller General -> Settings Tab
    By babalu in forum Help Using JobRoller
    Replies: 4
    Last Post: January 11th, 2011, 11:21 AM
  3. Can't save General Settings
    By megasale in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 2
    Last Post: October 8th, 2010, 09:39 PM