Results 1 to 4 of 4

Thread: posts dont appear on website/backend but they work and appear as a link on twitter.

  1. #1
    Thread Starter
    Newbie misshushhush's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    posts dont appear on website/backend but they work and appear as a link on twitter.

    I had a bunch of posts listed from people who signed up, the posts are working as i see them on twitter but i do not see them on my website and i dont see them posted in the backend? what could have happened? i havent touched anything?

    anyone?

  2. #2
    Veteran barukar's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Brasil, São Paulo, SP
    Posts
    6,782
    Thanks
    185
    Thanked 741 Times in 623 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    -------------------------------------------------------------------------------------------
    Projects: ClassiNoiva - Classimóveis - vocênoenem - i50 - Clube DETRAN

  3. #3
    Thread Starter
    Newbie misshushhush's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    pepsi's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    New Zealand
    Posts
    14,887
    Thanks
    91
    Thanked 807 Times in 721 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Why dont post and other elements not work!
    By garyb in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 15
    Last Post: April 19th, 2011, 11:05 PM
  2. [SOLVED] Job posts website link bug
    By cedric_c in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 23
    Last Post: October 1st, 2010, 10:19 AM
  3. Category Rss Feeds dont work
    By essej88 in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 0
    Last Post: June 6th, 2010, 05:14 PM
  4. Categories and Pages Dont Work...
    By wpprete in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 3
    Last Post: April 13th, 2010, 12:43 PM