Results 1 to 9 of 9

Thread: Search for '*' returned 0 results - What is this?

  1. #1
    Thread Starter
    Beik's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Australia
    Posts
    22
    Thanks
    9
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Search for '*' returned 0 results - What is this?

    When I search for any ad in my site, the message also appears showing the number of records returned for *. Why *? It doesn't make sense.

    For example if one record is returned:
    Search for '*' returned 1 results


    SearchResult.png
    It seems a bug, how can we get rid of this?

  2. #2
    esm2010's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    Brasil
    Posts
    57
    Thanks
    3
    Thanked 6 Times in 5 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  3. The Following User Says Thank You to esm2010 For This Useful Post:

    Beik (March 30th, 2014)

  4. #3
    gremminger's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Germany
    Posts
    345
    Thanks
    44
    Thanked 21 Times in 21 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  5. #4
    esm2010's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    Brasil
    Posts
    57
    Thanks
    3
    Thanked 6 Times in 5 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  6. The Following 2 Users Say Thank You to esm2010 For This Useful Post:

    Beik (March 30th, 2014), gremminger (March 18th, 2014)

  7. #5
    gremminger's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Germany
    Posts
    345
    Thanks
    44
    Thanked 21 Times in 21 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  8. #6
    esm2010's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    Brasil
    Posts
    57
    Thanks
    3
    Thanked 6 Times in 5 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  9. #7
    paginaswebyseo's Avatar
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Spain
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  10. The Following User Says Thank You to paginaswebyseo For This Useful Post:

    gremminger (March 31st, 2014)

  11. #8
    Thread Starter
    Beik's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Australia
    Posts
    22
    Thanks
    9
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  12. #9
    gremminger's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Germany
    Posts
    345
    Thanks
    44
    Thanked 21 Times in 21 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] Blind search returned all Expired Pages
    By mdeals in forum Jibo
    Replies: 1
    Last Post: September 18th, 2013, 09:19 AM
  2. Search for jobs: countries are still returned in English
    By domino1957 in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 4
    Last Post: August 23rd, 2012, 04:27 PM
  3. Search for jobs: countries are still returned in English
    By domino1957 in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 1
    Last Post: July 26th, 2012, 09:22 AM
  4. [TUTORIAL] Featured Ribbon for ad-listings & returned at top in Search and Category
    By doctorcilantro in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 9
    Last Post: April 15th, 2011, 08:00 AM