Results 1 to 3 of 3

Thread: Clicks Not Being Reported?

  1. #1
    Thread Starter
    Amateur seointern's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    United States
    Posts
    14
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Clicks Not Being Reported?

    We just installed the clipper theme 2 weeks ago & have never seen the clicks reporting work: http://screencast.com/t/pLTnk3Z8V it's always showed 0? Even though we've had plenty of clicks & prints.

    Additionally I've tried to update the 'Coupon Votes' with the custom fields & haven't seen any changes? I'm assuming this is somehow connected to my first problem?

    Is this just my site or are others who recently installed the theme having the same issue?

  2. #2
    dimitris's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Earth
    Posts
    20,618
    Thanks
    222
    Thanked 1,870 Times in 1,767 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  3. #3
    Thread Starter
    Amateur seointern's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    United States
    Posts
    14
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Clicks Post an Ads error
    By niceman in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 1
    Last Post: March 24th, 2011, 09:39 PM
  2. Track clicks for site sponsors?
    By blairashley in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 2
    Last Post: August 12th, 2010, 01:50 PM