Results 1 to 2 of 2

Thread: Clipper Not Working Properly on my Main site

  1. #1
    Thread Starter
    Expired Customer manis11's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Clipper Not Working Properly on my Main site

    Hi, i've installed Clipper framework on CouponsCrunch.com , it doesnt create Pages ( Register , Share Coupon, etc ) / Demo coupon , also when i tried to create New STORE , i'm unable to set as Featured also i can't add Store Image .

    But when i install the same theme on subdomain gosf.couponscrunch.com , it does create all Pages itself, a demo coupon and also i'm able to Add New Store image, Set as Featured store etc .

    Please help what's wrong .

    Thanks .

  2. #2
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    40,790
    Thanks
    166
    Thanked 3,393 Times in 3,264 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Jomark CLIPPER - Site not loading properly
    By dodo in forum Report Clipper Bugs
    Replies: 4
    Last Post: September 5th, 2014, 10:52 AM
  2. Blog not working properly Clipper/Koupon
    By barry1 in forum Koupon
    Replies: 8
    Last Post: March 3rd, 2014, 02:56 PM
  3. Jomark Blog not working properly Clipper/Koupon
    By barry1 in forum Report Clipper Bugs
    Replies: 3
    Last Post: March 1st, 2014, 08:18 AM
  4. Jomark Blog not working properly Clipper/Koupon
    By barry1 in forum Clipper General Discussion
    Replies: 3
    Last Post: March 1st, 2014, 08:18 AM