Results 1 to 2 of 2

Thread: zeroClipBoard reposition error

  1. #1
    Thread Starter
    Junior Member theoz's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    CA
    Posts
    36
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    zeroClipBoard reposition error

    Hi,

    I changed the design of Clipper and I created a child theme.. everything works fine except zeroClipboard function, I think it repositions itself falsely, because "copy code & goto site" tip appears when cursor is above the coupon code are there anybody who can help me?

    I attached an image below and marked the place that cursor is supposed to be for "copy code & goto site" tip to appear

    error.jpg

    thanks

  2. #2
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    37,485
    Thanks
    161
    Thanked 3,054 Times in 2,929 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: December 22nd, 2013, 06:07 AM
  2. [SOLVED] Error, Error, Error, MemberShip Pack Doesn't Work
    By hazara in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 7
    Last Post: December 11th, 2011, 06:48 AM
  3. Major PROBLEM, Parse error: syntax error, unexpected '='
    By brianyank24 in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 10
    Last Post: December 5th, 2011, 10:24 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: October 10th, 2011, 08:08 AM
  5. Replies: 3
    Last Post: August 28th, 2011, 08:00 AM