Results 1 to 8 of 8

Thread: Strange issue

  1. #1
    Thread Starter
    msyogi's Avatar
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    64
    Thanks
    6
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Strange issue

    Plugin it's working but on the post code windows i have this msg
    "<br /><b>Notice</b>: Use of undefined constant lat - assumed 'lat' in <b>/home/polskiec/domains/polskiecoventry.pl/public_html/wp-content/plugins/display-geo-distance/getAddy.php</b> on line <b>7</b><br /><br /><b>Notice</b>: Use of undefined constant lng - assumed 'lng' in <b>/home/polskiec/domains/polskiecoventry.pl/public_html/wp-content/plugins/display-geo-distance/getAddy.php</b> on line <b>11</b><br /><br /><b>Notice</b>: Use of undefined constant latprev - assumed 'latprev' in <b>/home/polskiec/domains/polskiecoventry.pl/public_html/wp-content/plugins/display-geo-distance/getAddy.php</b> on line <b>13</b><br /><br /><b>Notice</b>: Use of undefined constant lngprev - assumed 'lngprev' in <b>/home/polskiec/domains/polskiecoventry.pl/public_html/wp-content/plugins/display-geo-distance/getAddy.php</b> on line <b>15</b><br />5 Wavendon Close, Coventry, West Midlands CV2 2TJ, UK"



    I turn off all other plugins and still its like this, any ideas?


    Thanks for help, Mateusz

  2. #2
    Thread Starter
    msyogi's Avatar
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    64
    Thanks
    6
    Thanked 1 Time in 1 Post
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  3. #3
    Expired Customer salujo70's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Posts
    137
    Thanks
    11
    Thanked 7 Times in 6 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    Thread Starter
    msyogi's Avatar
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    64
    Thanks
    6
    Thanked 1 Time in 1 Post
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  5. #5
    Senior Member rsmed1's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    United States
    Posts
    188
    Thanks
    0
    Thanked 24 Times in 24 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  6. #6
    Thread Starter
    msyogi's Avatar
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    64
    Thanks
    6
    Thanked 1 Time in 1 Post
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  7. #7
    Thread Starter
    msyogi's Avatar
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    64
    Thanks
    6
    Thanked 1 Time in 1 Post
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  8. #8
    Senior Member rsmed1's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    United States
    Posts
    188
    Thanks
    0
    Thanked 24 Times in 24 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Strange issue with login/register
    By hamster in forum HireBee General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: November 27th, 2014, 03:06 AM
  2. Strange issue with login/register
    By hamster in forum Help Using HireBee
    Replies: 1
    Last Post: November 27th, 2014, 03:06 AM
  3. Strange issue with fonts
    By tothenines in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 2
    Last Post: November 14th, 2011, 08:06 AM
  4. strange RSS Issue
    By gentleman in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 6
    Last Post: March 13th, 2011, 02:41 PM