Results 1 to 4 of 4

Thread: Blank admin page after activating theme

  1. #1
    Thread Starter
    Newbie ontoplums's Avatar
    Join Date
    Feb 2014
    Location
    United Kingdom
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Blank admin page after activating theme

    Hey I just bought this child theme and after activating it I get a completely blank page on admin. Front end is a distorted version of Clipper. Deleting the theme is the only way to get back in. I have tried deleting plugins. All other themes works fine including Clipper.

    PHP Info:
    Apache version 2.2.24
    PHP version 5.3.26
    MySQL version 5.5.31-MariaDB
    Architecture x86_64
    Operating system linux
    Perl version 5.10.1

    Please advise.

  2. #2
    Marketplace Seller mohsinoffline's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    India
    Posts
    1,533
    Thanks
    41
    Thanked 208 Times in 188 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    FLAT SERIES CHILD THEMES FOR VANTAGE, CLASSIPRESS AND CLIPPER:





  3. #3
    Thread Starter
    Newbie ontoplums's Avatar
    Join Date
    Feb 2014
    Location
    United Kingdom
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    Marketplace Seller mohsinoffline's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    India
    Posts
    1,533
    Thanks
    41
    Thanked 208 Times in 188 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    FLAT SERIES CHILD THEMES FOR VANTAGE, CLASSIPRESS AND CLIPPER:





Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Blank page in front office after theme installation
    By vendilorsm in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 10
    Last Post: April 23rd, 2012, 10:33 AM
  2. Admin page goes blank after installing All in One SEO
    By muadmz in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: March 24th, 2012, 09:30 AM
  3. Admin page goes blank after installing All in One SEO
    By muadmz in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 1
    Last Post: March 24th, 2012, 09:30 AM
  4. Using Paypal IPN and SSL. Activating it in the CP Admin.
    By ejikoala in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 3
    Last Post: November 8th, 2010, 03:52 PM
  5. [SOLVED] Blank Page After Theme Activation
    By biostore in forum Help Using JobRoller
    Replies: 9
    Last Post: October 5th, 2010, 10:49 AM