Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Strange problem with double display...

  1. #1
    Thread Starter
    cecile_rp's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    France
    Posts
    15
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Strange problem with double display...

    Hi,

    I have a strange problem... Seems it's related to the thumbs up/down function as it appears both 100 and 0% success...
    I'm running WP 3.8, Clipper 1.5 and last Koupon child theme version.

    Here is the url for the code page : http://www.reducplanet.com/Preprod/c...mo/title-test/

    Here is the screenshot of the disfunction :

    framerPB.jpg

    Can you please help ?

    Thanks

  2. #2
    dimitris's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Earth
    Posts
    20,618
    Thanks
    222
    Thanked 1,865 Times in 1,765 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  3. #3
    Thread Starter
    cecile_rp's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    France
    Posts
    15
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    dimitris's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Earth
    Posts
    20,618
    Thanks
    222
    Thanked 1,865 Times in 1,765 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  5. #5
    Thread Starter
    cecile_rp's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    France
    Posts
    15
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  6. #6
    dimitris's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Earth
    Posts
    20,618
    Thanks
    222
    Thanked 1,865 Times in 1,765 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  7. #7
    Thread Starter
    cecile_rp's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    France
    Posts
    15
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  8. #8
    Thread Starter
    cecile_rp's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    France
    Posts
    15
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  9. #9
    Thread Starter
    cecile_rp's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    France
    Posts
    15
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  10. #10
    dimitris's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Earth
    Posts
    20,618
    Thanks
    222
    Thanked 1,865 Times in 1,765 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] Double Logo Display Area...
    By scarstens in forum FXtender Pro
    Replies: 2
    Last Post: May 16th, 2013, 12:13 AM
  2. Dimitris Strange installation problem
    By strategist in forum Report Vantage Bugs (Legacy)
    Replies: 1
    Last Post: December 14th, 2012, 01:24 PM
  3. Strange problem with 2 classipress sites-only header part visible....
    By maciej_banach in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 7
    Last Post: October 15th, 2012, 05:23 AM
  4. [SOLVED] PayPal Description - Strange Problem
    By thuara in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 8
    Last Post: March 4th, 2012, 09:49 AM
  5. problem display ad
    By h64678 in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 7
    Last Post: February 15th, 2011, 04:07 PM