Results 1 to 3 of 3

Thread: Bug after updating

  1. #1
    Thread Starter
    mahax's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Bug after updating

    Hello, i've just updated classipress and wordpress to the last stable version.

    My classipress backoffice seems ti be ok : ads ok, categories ok etc...

    But classipress don't show any categorie or ad to people on internet.

    I don't understand so if someone could help me !

    Thanks

    (excuse for my apporximative english).

  2. #2
    Thread Starter
    mahax's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  3. #3
    pepsi's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    New Zealand
    Posts
    14,887
    Thanks
    91
    Thanked 807 Times in 721 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Updating from CP v3.0.1 to 3.0.5.3
    By hugo in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 2
    Last Post: February 4th, 2011, 02:07 PM
  2. Updating ClassiPress (ALL IN ONE)
    By suvereni in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 2
    Last Post: January 22nd, 2011, 07:08 PM
  3. Updating to 3.0.5.3 from 3.0.5.2
    By anthonyluth09 in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 4
    Last Post: January 1st, 2011, 11:56 AM
  4. Updating to WP 2.8.6
    By dazzaboo2000 in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: November 17th, 2009, 11:47 AM