Results 1 to 8 of 8

Thread: Classipress .mo file doesn't seem to be loading

  1. #1
    Thread Starter
    larrycornett's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    United States
    Posts
    15
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Classipress .mo file doesn't seem to be loading

    I've created a "classipress-en_US.mo" file to change some strings in the theme (e.g., change "ads" to "listings"). I put the updated "classipress-en_US.mo" file in the directory "wp-content/languages/themes/" and I updated the wp-config file to add "define('WPLANG', 'en_US');"

    But, the strings aren't updating. It seems like the Classipress theme isn't finding the new .mo file. I've read through several discussions on this forum and followed the advice given (as above). But, it's not working.

  2. #2
    samcy's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Germany
    Posts
    12,100
    Thanks
    121
    Thanked 1,756 Times in 1,442 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Rolf Hassel (Samcy)

  3. #3
    Thread Starter
    larrycornett's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    United States
    Posts
    15
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    samcy's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Germany
    Posts
    12,100
    Thanks
    121
    Thanked 1,756 Times in 1,442 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Rolf Hassel (Samcy)

  5. #5
    Thread Starter
    larrycornett's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    United States
    Posts
    15
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  6. #6
    samcy's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Germany
    Posts
    12,100
    Thanks
    121
    Thanked 1,756 Times in 1,442 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Rolf Hassel (Samcy)

  7. #7
    Thread Starter
    larrycornett's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    United States
    Posts
    15
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  8. #8
    samcy's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Germany
    Posts
    12,100
    Thanks
    121
    Thanked 1,756 Times in 1,442 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Rolf Hassel (Samcy)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] Images Loading issue while loading page
    By omkarphatak in forum Slider Ultimate
    Replies: 4
    Last Post: February 15th, 2013, 01:08 AM
  2. SQL for loading posts into Classipress
    By camyden in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 1
    Last Post: May 3rd, 2012, 11:22 PM
  3. Replies: 7
    Last Post: April 20th, 2012, 03:04 PM
  4. loading your classipress in facebook
    By ataheri in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: August 12th, 2011, 04:59 AM
  5. loading your classipress in facebook
    By ataheri in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 1
    Last Post: August 12th, 2011, 04:59 AM