Results 1 to 2 of 2

Thread: Classipress not loading properly

  1. #1
    Thread Starter
    Expired Customer osopardo's Avatar
    Join Date
    Aug 2017
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Classipress not loading properly

    When I load Classipress it looks to load properly. But when I view the site it looks like a blog site. The categories aren't shown and there is no registration link. The login button just takes you to the Wordpress login.
    What have I done wrong?

  2. #2
    Moderator ovidiubica's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    5,749
    Thanks
    240
    Thanked 1,061 Times in 999 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Jomark CLIPPER - Site not loading properly
    By dodo in forum Report Clipper Bugs
    Replies: 4
    Last Post: September 5th, 2014, 10:52 AM
  2. [SOLVED] Home Page not Loading Properly
    By michaelaconley in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 2
    Last Post: April 26th, 2013, 02:27 PM
  3. My website is not loading properly
    By anuragverma1504 in forum FXtender Pro
    Replies: 2
    Last Post: September 12th, 2012, 05:56 AM
  4. Homepage not loading completely or properly
    By abdulgeorge in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: November 10th, 2011, 07:41 AM
  5. Homepage not loading properly
    By dazzaboo2000 in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 7
    Last Post: April 30th, 2010, 01:59 PM