Results 1 to 2 of 2

Thread: Difficulty uploading theme

  1. #1
    Thread Starter
    Rookie masuma's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Malaysia
    Posts
    7
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Difficulty uploading theme

    Hi. I had posted a message on this forum yesterday. I am not sure if I have posted properly. I really need urgent assistance. I emailed my issue to support and this is my support ticket #47434:

    I will explain the issue again. I upgraded my Classipress theme yesterday. After uploading the theme, there are many issues. The home page is different, and there are no plugins or widgets in the system information.

    I deleted the theme and reuploaded it again and it was the same issue. I activated another theme and the other theme works fine so my wordpress is fine. I am new at this with no knowledge of any web designing. I was assured by support that the theme is very simple to upload and edit the appearance bit the upload is not not uploading as it should, now as a novice, I really don't know what the issue and how to resolve it. Please help.

    I have attached images I took of the dashboard screen after uploading the theme. Hope they help is understanding the issue.

    Looking forward to a quick and easy resolution to this. Thank you.2 IMG20200523023855.jpg1 IMG20200523025934.jpg4 IMG20200523025912.jpg4 IMG20200523025912.jpg5 IMG20200523025921.jpg

  2. #2
    Moderator ovidiubica's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    4,522
    Thanks
    149
    Thanked 801 Times in 761 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. difficulty operating mapress
    By locationtournage in forum MapPress
    Replies: 6
    Last Post: April 12th, 2015, 04:15 AM
  2. [SOLVED] Strange difficulty using Poedit to change a few words
    By xindex in forum Help Using Vantage (Legacy)
    Replies: 2
    Last Post: April 3rd, 2015, 12:44 PM
  3. Difficulty on Install
    By emeraldopps in forum Olinda
    Replies: 1
    Last Post: January 29th, 2015, 05:09 AM
  4. Difficulty using firebug with this theme
    By vgeronimo in forum ClassiClean
    Replies: 1
    Last Post: March 8th, 2014, 06:49 AM