Results 1 to 5 of 5

Thread: Hyperlinks are not working in ad body

  1. #1
    Thread Starter
    gunnaracm's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Hyperlinks are not working in ad body

    Hi,

    When an advertiser posts ad with hyperlinks in the body, the hyperlink is not automatically parsed. For example here
    http://voip.community/ad/get-discoun...on-cli-routes/

    How to fix that?

  2. #2
    samcy's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Germany
    Posts
    12,100
    Thanks
    121
    Thanked 1,755 Times in 1,441 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Rolf Hassel (Samcy)

  3. #3
    Thread Starter
    gunnaracm's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    Thread Starter
    gunnaracm's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  5. #5
    samcy's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Germany
    Posts
    12,100
    Thanks
    121
    Thanked 1,755 Times in 1,441 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Rolf Hassel (Samcy)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] acf advanced custom fields & hyperlinks plugins
    By acheica in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 2
    Last Post: June 19th, 2014, 10:42 PM
  2. How to Move Hyperlinks
    By tbase in forum Vantage General Discussion (Legacy)
    Replies: 0
    Last Post: April 7th, 2013, 10:00 PM
  3. Replies: 3
    Last Post: November 30th, 2010, 02:33 PM