Results 1 to 4 of 4

Thread: Made a bunch of Forms (and active) but not showing on website

  1. #1
    Thread Starter
    inyourfacemedia's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Netherlands
    Posts
    77
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Made a bunch of Forms (and active) but not showing on website

    Hi,

    We made a bunch of custom forms and they are active. But I can't see them on our website.

    Could somebody help us?

    Thanks

  2. #2
    imageworksltd's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    United Kingdom
    Posts
    273
    Thanks
    1
    Thanked 37 Times in 36 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  3. #3
    Thread Starter
    inyourfacemedia's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Netherlands
    Posts
    77
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    samcy's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Germany
    Posts
    12,100
    Thanks
    121
    Thanked 1,756 Times in 1,442 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Rolf Hassel (Samcy)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Tutorial: How to quickly delete a bunch or unwanted records
    By annonse in forum Vantage General Discussion (Legacy)
    Replies: 5
    Last Post: October 3rd, 2012, 09:50 PM
  2. Why are Expired Coupons showing as Active Coupons?
    By davids in forum Report Clipper Bugs
    Replies: 1
    Last Post: October 27th, 2011, 07:31 AM