Results 1 to 3 of 3

Thread: Newbie Trouble w/Logo install

  1. #1
    Thread Starter
    andyclassipress's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Newbie Trouble w/Logo install

    Thanks for any help and suggestions.
    1. I installed a logo to FTP server in images file, titled logo2
    2. I checked "YES" on setting page, and pasted the logo2 url and saved
    3. When I go to the site, no logo, and a drop down appears to enter my password....?

    Being new, I do not understand where exactly to put my new logo image, and do not know where to get the url that needs to be posted in the settings url for logo.

    Thanks for your help! Trying to learn.

    Andy

  2. #2
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    35,647
    Thanks
    158
    Thanked 2,841 Times in 2,719 Posts

    Re: Newbie Trouble w/Logo install

    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

  3. #3
    Thread Starter
    andyclassipress's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Newbie Trouble w/Logo install

    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)