Results 1 to 3 of 3

Thread: Nothing in Blog Category?!

  1. #1
    Thread Starter
    Member greencode's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    England
    Posts
    83
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Nothing in Blog Category?!

    I have two items under the category of "Blog" and they both show up as individual posts as well as showing up in the widget panel with the heading "From the blog". But, when I click on the link in the top menu it just says "Listings for Blog (0)" and therefore doesn't show the posts. Any ideas?

  2. #2
    Thread Starter
    Member greencode's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    England
    Posts
    83
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Nothing in Blog Category?!

    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  3. #3
    pepsi's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    New Zealand
    Posts
    14,881
    Thanks
    91
    Thanked 807 Times in 721 Posts

    Re: Nothing in Blog Category?!

    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. Thank you.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Category Description Won't Show For 1 Category (Re-Opened)
    By gomeetpete in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: April 14th, 2010, 10:27 AM
  2. Category Description Won't Show For 1 Category
    By gomeetpete in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 2
    Last Post: April 6th, 2010, 12:40 AM
  3. I donīt want to choose a category, I want a default category
    By dvmblues in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: March 10th, 2010, 01:57 PM