Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 20

Thread: Posting an Ad issue

  1. #1
    Thread Starter
    jkarnes's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    United States
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Posting an Ad issue

    I have Classipress installed on a multisite.

    The pages are all there but not all of them are working. I can view the add-new page and it works but the button does not.

    I've got the permalink set on /%postname%/

    I've searched the forum but couldn't find a fix for me.

    Thanks!

  2. #2
    manamaga's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    United Kingdom
    Posts
    511
    Thanks
    9
    Thanked 14 Times in 13 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  3. #3
    Thread Starter
    jkarnes's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    United States
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    Thread Starter
    jkarnes's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    United States
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  5. #5
    Marketplace Seller roidayan's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    Israel
    Posts
    1,128
    Thanks
    31
    Thanked 149 Times in 136 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  6. #6
    Thread Starter
    jkarnes's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    United States
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  7. #7
    Marketplace Seller roidayan's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    Israel
    Posts
    1,128
    Thanks
    31
    Thanked 149 Times in 136 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  8. #8
    Thread Starter
    jkarnes's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    United States
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  9. #9
    Marketplace Seller roidayan's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    Israel
    Posts
    1,128
    Thanks
    31
    Thanked 149 Times in 136 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  10. #10
    Thread Starter
    jkarnes's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    United States
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Posting an ad with a image issue
    By tklein in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 4
    Last Post: March 29th, 2012, 07:52 AM
  2. Serious issue with posting adverts
    By coza in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 9
    Last Post: February 13th, 2012, 03:22 PM
  3. Firewal issue when posting ads
    By aubertin in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 4
    Last Post: October 20th, 2011, 02:35 PM
  4. Blog Posting Issue
    By durhamcentral in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 1
    Last Post: June 20th, 2010, 06:20 PM