Results 1 to 2 of 2

Thread: Problem using UserPro module withe ClassiPress

  1. #1
    Thread Starter
    Expired Customer wassim's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Problem using UserPro module withe ClassiPress

    Hi everyone,

    I'm facing a problem with ClassiPress and UserPro module in the registration and login parts, actually there is an Ajax probleme when i try to register with the UserPro Form :

    jquery ajax uncaught syntaxerror unexpected token <

    I see that a user of Vantage has faced the same probleme and seems resolved but i can't access the thread !
    http://forums.appthemes.com/help-usi...agement-80895/

    Thanks a lot !

  2. #2
    samcy's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Germany
    Posts
    12,100
    Thanks
    121
    Thanked 1,755 Times in 1,441 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Rolf Hassel (Samcy)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] Classipress theme: how to get rid of Ad Category module in home?
    By michelesor in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 3
    Last Post: July 30th, 2014, 02:39 AM
  2. vanatge 1.2.1 compatible withe wordpress 3.6
    By enrique_traun in forum Vantage General Discussion (Legacy)
    Replies: 2
    Last Post: August 3rd, 2013, 12:08 AM
  3. Eliminate the withe shadow in menu bar
    By 0msa0 in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 2
    Last Post: November 21st, 2012, 02:18 PM
  4. Eliminate the withe shadow in menu bar
    By 0msa0 in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 1
    Last Post: November 14th, 2012, 08:12 AM
  5. problem withe the contact mail
    By andree62 in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 20
    Last Post: August 11th, 2011, 12:20 PM