Results 1 to 4 of 4

Thread: Site not working

  1. #1
    Thread Starter
    Junior Member tmcguire's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    22
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Site not working

    Hey guys I posted a question about how to change the font within the theme-login.php page to make the messages "check your email for new password" etc. have a larger font and maybe a different color. Nobody replied, and I was fairly certain I could figure it out so I made a copy of the original coding to serve as my backup in case I messed up or something before I went in to edit the coding. Then I changed the coding and the site gave me this eror message

    Parse error: syntax error, unexpected T_ELSEIF in /home2/thecolp6/public_html/wp-content/themes/classipress/includes/theme-login.php on line 168

    so I deleted everything and pasted my backup copy of coding into this page and I still got this error message.
    So then I went into my original classipress files that I received with my original download and copied the coding from the theme-login.php page then pasted into my site and it is still giving me the error message listed above??? What is going on... could somebody possibly post their coding for the theme-login.php page so I could see if that would work.

    Here is the coding I received in my original download, but it's still not working:
    Code:
    Parse error: syntax error, unexpected T_ELSEIF in /home2/thecolp6/public_html/wp-content/themes/classipress/includes/theme-login.php  on line 168

  2. #2
    Thread Starter
    Junior Member tmcguire's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    22
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Site not working

    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  3. #3
    Thread Starter
    Junior Member tmcguire's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    22
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Site not working

    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    pepsi's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    New Zealand
    Posts
    14,881
    Thanks
    91
    Thanked 807 Times in 721 Posts

    Re: Site not working

    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. Thank you.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Search Engine Not working/Images not showing
    By tiffany in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 11
    Last Post: April 29th, 2009, 03:57 PM