Results 1 to 6 of 6

Thread: Visual editor not working when crafting pages under "blog" category

  1. #1
    Thread Starter
    Junior Member midwestmedia100's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    United States
    Posts
    24
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Visual editor not working when crafting pages under "blog" category

    I've been adding pages under the "blog" category which I have renamed "assets". Yesterday, I was adding pages and everything was working fine. This morning as I've gone back to edit those pages and add new ones, I've found that the visual editor is missing and the "pages" page is only allowing the very basic features of the HTML editor. I can't seem to toggle between them. When I toggle, I get the HTML features on the HTML editor and on the visual editor toggle I get a small blank area where the visual editor controls should be.

    I've checked under my user name to make sure that the "disable visual editor when writing" check box wasn't checked and it was not.

  2. #2
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    37,493
    Thanks
    161
    Thanked 3,054 Times in 2,929 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

  3. #3
    Thread Starter
    Junior Member midwestmedia100's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    United States
    Posts
    24
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    Thread Starter
    Junior Member midwestmedia100's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    United States
    Posts
    24
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  5. #5
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    37,493
    Thanks
    161
    Thanked 3,054 Times in 2,929 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

  6. #6
    Thread Starter
    Junior Member midwestmedia100's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    United States
    Posts
    24
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Posting Articles or Posts in Different pages "NOT" in the blog section.
    By jayjayselmes in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: February 22nd, 2011, 07:16 AM
  2. How to insert "Continue Reading" or "More" link into blog posts?
    By wdidan in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 2
    Last Post: February 10th, 2011, 03:10 AM
  3. Replies: 7
    Last Post: December 12th, 2010, 01:28 PM
  4. Different "stock photo" based on category (change "no image available")
    By Skid in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: November 12th, 2010, 07:05 AM