Results 1 to 3 of 3

Thread: Icons not Appearing on website - Appearing as squares

  1. #1
    Thread Starter
    Rookie thrifteesdeal's Avatar
    Join Date
    Jul 2019
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Icons not Appearing on website - Appearing as squares

    Hi all my of my social media icons and search icons: (RSS, Twitter, Facebook, Search are appearing as squares and not as the actual image) Please help.
    issue1.jpg

  2. #2
    Thread Starter
    Rookie thrifteesdeal's Avatar
    Join Date
    Jul 2019
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  3. #3
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    35,572
    Thanks
    158
    Thanked 2,836 Times in 2,714 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] Social Media Icons in Footer Not Appearing in Vantage
    By pjreynolds in forum Help Using Vantage
    Replies: 5
    Last Post: May 13th, 2019, 10:02 AM
  2. [SOLVED] how to hide top tool bar option from appearing on the front end of a website
    By prajoshvm in forum Vantage General Discussion (Legacy)
    Replies: 0
    Last Post: July 9th, 2013, 03:33 PM
  3. [SOLVED] Website name not appearing in header
    By digitalark in forum Report Vantage Bugs (Legacy)
    Replies: 12
    Last Post: August 1st, 2012, 05:31 PM
  4. Nested pages not appearing on website
    By ldheredia in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 1
    Last Post: February 28th, 2012, 09:09 AM
  5. Comments not appearing
    By lappyhappy in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 6
    Last Post: July 13th, 2010, 12:27 PM