Results 1 to 2 of 2

Thread: I've installed to Clipper 1.4 today. in my site i am getting error

  1. #1
    Thread Starter
    Expired Customer santosh's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    India
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    I've installed to Clipper 1.4 today. in my site i am getting error

    Hi,

    I've installed to Clipper 1.4 today. in my site (http://couponwinner.in/stores/)i have installed correctly but i am getting this error (The requested URL /stores/ was not found on this server.).....can any one help me

  2. #2
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    39,588
    Thanks
    163
    Thanked 3,294 Times in 3,165 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Error on User Sidebar on my Clipper Site
    By manilaboy in forum Report Clipper Bugs
    Replies: 3
    Last Post: December 31st, 2012, 05:04 PM
  2. Replies: 24
    Last Post: September 30th, 2011, 05:55 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: December 22nd, 2010, 04:16 PM