Results 1 to 2 of 2

Thread: Escrow account failed to connect payment failed

  1. #1
    Thread Starter
    Newbie dsmirnov99's Avatar
    Join Date
    Sep 2019
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Escrow account failed to connect payment failed

    I have set my account at:
    er1.jpg
    When i logged to setting on payment on my admin page WP
    er2.jpg
    Add all required info to payment gateway:
    er3.jpg
    When i try to use service its shows me error missing escrow info:
    er4.jpg
    when i click on escrow error i have redirected:
    er5.JPG
    when asking for login:
    er6.jpg
    when i select my account it shows me another thing:
    er7.jpg

    Could someone to help me to figured out what is wrong and why its not working?

    Thanks in advansed

  2. #2
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    36,791
    Thanks
    159
    Thanked 2,963 Times in 2,839 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Failed Order email does not contains the correct link to the failed order
    By andreuerj in forum Report Vantage Bugs (Legacy)
    Replies: 2
    Last Post: October 8th, 2016, 09:03 AM
  2. [SOLVED] failed upgrade from cp v3.1.4 to 3.1.5
    By zandadee in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 10
    Last Post: October 20th, 2011, 04:25 AM
  3. Payment gateway - failed process (sagepay)
    By philsiu02 in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 5
    Last Post: October 17th, 2011, 11:03 AM