Results 1 to 2 of 2

Thread: Ads not showing properly on live page

  1. #1
    Thread Starter
    Junior Member cellbotics's Avatar
    Join Date
    May 2019
    Posts
    28
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Ads not showing properly on live page

    I set up everything correctly I was sure to hit enter after each but they don't show up, the top two I set up.


    Tech-employ.com|http://tech-employ.com/wp-content/up...image.jpg|Your Ad Here|follow

    https://appthemes.com|http://tech-em.../ad125b.gif|Ad 2|follow

    https://appthemes.com|http://tech-em.../ad125a.gif|Ad 3|nofollow

    https://cellbotics.com |https://cellbotics.com/wp-content/up...png|CellBotics Logo|follow


    ad issues.jpg

  2. #2
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    35,415
    Thanks
    158
    Thanked 2,830 Times in 2,708 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Google maps not showing properly
    By meloniaa77 in forum Help Using Vantage
    Replies: 21
    Last Post: March 29th, 2018, 10:26 AM
  2. [SOLVED] Page sidebar wont work properly, Showing Main page sidebar Widgets
    By perspective in forum Help Using Vantage (Legacy)
    Replies: 7
    Last Post: June 14th, 2013, 12:01 PM
  3. Maps not loading properly on live site, works on test site?
    By jobspex in forum Mapsupreme JobRoller
    Replies: 10
    Last Post: March 9th, 2013, 06:51 AM
  4. [SOLVED] featured ads not showing properly
    By gregjones in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 2
    Last Post: March 30th, 2012, 10:42 AM
  5. [SOLVED] Categories not showing properly
    By spirittower in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 3
    Last Post: November 25th, 2010, 07:50 AM