Results 1 to 3 of 3

Thread: my geolocation does not respond at all during job submit

  1. #1
    Thread Starter
    Rookie appological's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    my geolocation does not respond at all during job submit

    Can someone please help me. I am using Jobroller latest version 1.9.4 i think. Anyway, my geolocation does not respond at all during job submit so it has become a useless and annoying feature because it defaults to Anywhere in the job post. I don't want to disable it I want it to work. Please help. My site is http://healthjobsonline.co.uk

    Thanks

  2. #2
    Senior Member kamranbarki's Avatar
    Join Date
    Dec 2016
    Location
    Mars
    Posts
    117
    Thanks
    12
    Thanked 1 Time in 1 Post
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  3. #3
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    37,822
    Thanks
    161
    Thanked 3,094 Times in 2,968 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. AppThemes can you PLEASE respond to this post...
    By canadawebservices in forum Report Vantage Bugs
    Replies: 18
    Last Post: December 11th, 2017, 11:38 AM
  2. switch map tab with respond tab
    By nickk37 in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 1
    Last Post: October 18th, 2017, 04:07 PM
  3. Avatar button does not respond
    By patyb in forum Report HireBee Bugs
    Replies: 2
    Last Post: May 13th, 2016, 05:10 AM
  4. [SOLVED] BUG: You website for the PlugIn does not respond
    By lerime1328 in forum Invoices
    Replies: 2
    Last Post: August 1st, 2014, 12:34 PM