Results 1 to 9 of 9

Thread: Fresh 1.2 Install, blog page showing listings instead of posts

  1. #1
    Thread Starter
    cllzor's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Ecuador
    Posts
    41
    Thanks
    11
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Fresh 1.2 Install, blog page showing listings instead of posts

    Hello,

    Just did a fresh install of Vantage 1.2, and really didn't change default settings (permalinks set to /%postname/), static Home page set to listings and Posts page to Blog (by default).

    The blog page won't show the posts, and is just showing the listings list. It seems the posts' permalink structure doesn't include the /blog/ slug either. You can see the posts showing on recent posts, and they display perfectly if you check them.

    http://directauto.com.ec/blog/

    May be basic but I've never had this issue before on a fresh install. Any idea?

    Thanks a ton for your support!

  2. #2
    Veteran tbase's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Idaho
    Posts
    2,018
    Thanks
    246
    Thanked 67 Times in 64 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    [CENTER]


    TreasureValleyBusiness.com

    [/CENTER]

  3. #3
    Thread Starter
    cllzor's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Ecuador
    Posts
    41
    Thanks
    11
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    dimitris's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Earth
    Posts
    20,618
    Thanks
    222
    Thanked 1,873 Times in 1,770 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  5. #5
    Expired Customer eqmarketing's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    United States
    Posts
    10
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  6. #6
    Amateur ichris's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    United Kingdom
    Posts
    15
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  7. #7
    dimitris's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Earth
    Posts
    20,618
    Thanks
    222
    Thanked 1,873 Times in 1,770 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  8. #8
    Amateur ichris's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    United Kingdom
    Posts
    15
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  9. #9
    dimitris's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Earth
    Posts
    20,618
    Thanks
    222
    Thanked 1,873 Times in 1,770 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] Blog posts showing on home page instead of business listings?
    By snapinmedia in forum Report Vantage Bugs (Legacy)
    Replies: 1
    Last Post: January 18th, 2013, 09:15 PM
  2. Fresh Install WP 3.3.2 and JR 1.6
    By laura in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 5
    Last Post: May 26th, 2012, 12:19 PM
  3. [SOLVED] Just Listed - Not showing the latest posts, showing old listings first
    By thuara in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 10
    Last Post: April 23rd, 2012, 08:23 PM
  4. Replies: 8
    Last Post: December 10th, 2011, 04:45 PM
  5. Blog Posts Not Showing
    By jeezyo in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 1
    Last Post: August 5th, 2011, 04:13 AM