Results 1 to 6 of 6

Thread: Installed vantage but can't get into wp-admin, getting re-directed

  1. #1
    Thread Starter
    Expired Customer r1121's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Installed vantage but can't get into wp-admin, getting re-directed

    Just installed vantage but after log out cannot get into wp-admin. No plugins are active, fresh install. Is there a way to stop the re-direct so I can access wp-admin? I've had to do a fresh install and have to keep logged in and change to another theme to be able to access wp-admin. I've tried removing and re-installing vantage many times with no solution, keep getting the redirect. Thanks for your help!

  2. #2
    Expired Customer moratzdesigns's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    United States
    Posts
    48
    Thanks
    12
    Thanked 7 Times in 5 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  3. #3
    Expired Customer akemx's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Malaysia
    Posts
    65
    Thanks
    21
    Thanked 16 Times in 12 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    dimitris's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Earth
    Posts
    20,618
    Thanks
    222
    Thanked 1,866 Times in 1,766 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  5. #5
    Thread Starter
    Expired Customer r1121's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  6. #6
    dimitris's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Earth
    Posts
    20,618
    Thanks
    222
    Thanked 1,866 Times in 1,766 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] Just Installed Vantage Links Not Working At All
    By xxy990abc in forum Report Vantage Bugs (Legacy)
    Replies: 2
    Last Post: November 25th, 2012, 05:41 PM
  2. [SOLVED] Vantage installed but nothing shows but blank page
    By sanmarcosmercury in forum Help Using Vantage (Legacy)
    Replies: 15
    Last Post: October 1st, 2012, 08:49 PM
  3. New members directed to homepage
    By bmahillet in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 1
    Last Post: July 17th, 2012, 02:37 PM
  4. [SOLVED] Vantage theme color completely disappeared once I installed new version 1.0.1
    By scorzaze in forum Report Vantage Bugs (Legacy)
    Replies: 7
    Last Post: June 17th, 2012, 03:35 PM
  5. installed jobroller...can no longer access admin page.
    By water in forum Help Using JobRoller
    Replies: 1
    Last Post: June 13th, 2012, 08:33 AM