Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: Just getting started: Several questions

  1. #1
    Thread Starter
    Expired Customer vincitore's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Netherlands
    Posts
    42
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Just getting started: Several questions

    I just bought the Vantage theme and I love it! I was looking for a theme like this for several months..

    I uploaded the theme to www.jouwafspraak.nl and installed the Dutch language pack.

    - But some of the sentences or words are not correctly translated, how can I manually do that and where?
    - Is it possible to get a category as default for creating a new listing? Right now I have one category and want to make that default and not "choose a category".
    - Is it possible to get the "blog section" to show a summary instead of a full text?

    Thanks for your help!

  2. #2
    Marketplace Seller thesyndicate's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    The Matrix
    Posts
    1,811
    Thanks
    15
    Thanked 52 Times in 51 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!


    I love to help out you out but please read this first Have you tried to install in a root domain? Have you tried to Resave permalinks? Have you tried to disable all plug in? Have you tried the default theme of Wordpress?

    ++ If the issue is fixed consider closing the thread and change to solved, thank you for helping us helping you. ++

  3. #3
    Thread Starter
    Expired Customer vincitore's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Netherlands
    Posts
    42
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    Marketplace Seller thesyndicate's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    The Matrix
    Posts
    1,811
    Thanks
    15
    Thanked 52 Times in 51 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!


    I love to help out you out but please read this first Have you tried to install in a root domain? Have you tried to Resave permalinks? Have you tried to disable all plug in? Have you tried the default theme of Wordpress?

    ++ If the issue is fixed consider closing the thread and change to solved, thank you for helping us helping you. ++

  5. #5
    Thread Starter
    Expired Customer vincitore's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Netherlands
    Posts
    42
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  6. #6
    Marketplace Seller thesyndicate's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    The Matrix
    Posts
    1,811
    Thanks
    15
    Thanked 52 Times in 51 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!


    I love to help out you out but please read this first Have you tried to install in a root domain? Have you tried to Resave permalinks? Have you tried to disable all plug in? Have you tried the default theme of Wordpress?

    ++ If the issue is fixed consider closing the thread and change to solved, thank you for helping us helping you. ++

  7. #7
    Thread Starter
    Expired Customer vincitore's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Netherlands
    Posts
    42
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  8. #8
    Marketplace Seller thesyndicate's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    The Matrix
    Posts
    1,811
    Thanks
    15
    Thanked 52 Times in 51 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!


    I love to help out you out but please read this first Have you tried to install in a root domain? Have you tried to Resave permalinks? Have you tried to disable all plug in? Have you tried the default theme of Wordpress?

    ++ If the issue is fixed consider closing the thread and change to solved, thank you for helping us helping you. ++

  9. #9
    Thread Starter
    Expired Customer vincitore's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Netherlands
    Posts
    42
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  10. #10
    Marketplace Seller thesyndicate's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    The Matrix
    Posts
    1,811
    Thanks
    15
    Thanked 52 Times in 51 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!


    I love to help out you out but please read this first Have you tried to install in a root domain? Have you tried to Resave permalinks? Have you tried to disable all plug in? Have you tried the default theme of Wordpress?

    ++ If the issue is fixed consider closing the thread and change to solved, thank you for helping us helping you. ++

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Getting started - Can not change anything!
    By jaegerstickan in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 10
    Last Post: November 18th, 2011, 12:48 PM
  2. How to actually get started?
    By jobbbr in forum Help Using JobRoller
    Replies: 3
    Last Post: November 30th, 2010, 07:32 PM
  3. Getting Started with Ad Packs
    By gilly in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 4
    Last Post: May 13th, 2010, 11:04 PM