Results 1 to 2 of 2

Thread: New user default role not working

  1. #1
    Thread Starter
    mllerena's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    San Jose, California
    Posts
    659
    Thanks
    194
    Thanked 9 Times in 9 Posts

    New user default role not working

    Hi there, the New User Default Role setting in my Vantage site seem to ignore the settings.
    I have "Contributor" for new user but when they register the come in as "Subscribers"
    Has anyone seen this issue before?

    Thanks,
    Mike

  2. #2
    dimitris's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Earth
    Posts
    20,618
    Thanks
    222
    Thanked 1,873 Times in 1,770 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] New User Default Role not working
    By malave in forum Help Using JobRoller
    Replies: 5
    Last Post: April 22nd, 2013, 10:59 AM
  2. How to AUTOvChang New User Default Role after he posts an Ad
    By mohsinoffline in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 3
    Last Post: February 9th, 2013, 11:26 PM
  3. New User Default Role
    By gershon in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 2
    Last Post: November 20th, 2011, 10:11 AM
  4. New User Default Role
    By gershon in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 2
    Last Post: November 16th, 2011, 03:04 PM