Results 1 to 7 of 7

Thread: google map not showing after upgrading from 4.1.6 to 4.2

  1. #1
    Thread Starter
    Junior Member vitako's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Hong Kong
    Posts
    43
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post

    google map not showing after upgrading from 4.1.6 to 4.2

    the map just doesn't show up...
    anyone got the same issue?

  2. #2
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    37,060
    Thanks
    159
    Thanked 2,983 Times in 2,859 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

  3. #3
    Thread Starter
    Junior Member vitako's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Hong Kong
    Posts
    43
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    37,060
    Thanks
    159
    Thanked 2,983 Times in 2,859 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

  5. #5
    Thread Starter
    Junior Member vitako's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Hong Kong
    Posts
    43
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  6. #6
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    37,060
    Thanks
    159
    Thanked 2,983 Times in 2,859 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

  7. #7
    Expired Customer highcrest's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    Malta
    Posts
    102
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Upgrading Google recaptcha on CLassipress 3.4.1
    By gmanct in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 1
    Last Post: June 11th, 2018, 11:47 PM
  2. [SOLVED] When upgrading from v 1.6.4 to v 1.7.x, all expired jobs are showing as active.
    By boxdrop in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 6
    Last Post: January 14th, 2014, 11:38 PM
  3. images not showing after upgrading to 3.3
    By kennedyihe in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 3
    Last Post: May 1st, 2013, 04:33 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: December 19th, 2012, 10:11 AM
  5. Google Analytics don't work after upgrading to 3.0.5
    By eric in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 2
    Last Post: April 19th, 2011, 11:09 AM