Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: How my site widgets are affected by errors and does not work?

  1. #1
    Thread Starter
    Veteran etonglisting's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Canada
    Posts
    264
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    How my site widgets are affected by errors and does not work?

    Dear Sir, How my site with Vantage 4X site widgets are affected by errors and does not work while my other Vantage site still work? I have tried to disable all the plugins and found the same result. and the Vantage version is the same 4.2.12. Any other reasons? The following show the errors show on the Widgets page and where is the developer tools? how to check it? Thank you very much.

    The "media_video" block was affected by errors and may not function properly. Check the developer tools for more details.

    The "text" block was affected by errors and may not function properly. Check the developer tools for more details.

    The "text" block was affected by errors and may not function properly. Check the developer tools for more details.

    The "recent-posts" block was affected by errors and may not function properly. Check the developer tools for more details.

    The "recent-posts" block was affected by errors and may not function properly. Check the developer tools for more details.

    The "media_gallery" block was affected by errors and may not function properly. Check the developer tools for more details.

    The "recent-posts" block was affected by errors and may not function properly. Check the developer tools for more details.

    The "text" block was affected by errors and may not function properly. Check the developer tools for more details.

    The "text" block was affected by errors and may not function properly. Check the developer tools for more details.

    The "text" block was affected by errors and may not function properly. Check the developer tools for more details.

    The "text" block was affected by errors and may not function properly. Check the developer tools for more details.

    The "tag_cloud" block was affected by errors and may not function properly. Check the developer tools for more details.

  2. #2
    Thread Starter
    Veteran etonglisting's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Canada
    Posts
    264
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  3. #3
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    38,567
    Thanks
    161
    Thanked 3,176 Times in 3,048 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

  4. #4
    Veteran barukar's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Brasil, São Paulo, SP
    Posts
    6,782
    Thanks
    185
    Thanked 740 Times in 622 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    -------------------------------------------------------------------------------------------
    Projects: ClassiNoiva - Classimóveis - vocênoenem - i50 - Clube DETRAN

  5. #5
    Thread Starter
    Veteran etonglisting's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Canada
    Posts
    264
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  6. #6
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    38,567
    Thanks
    161
    Thanked 3,176 Times in 3,048 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

  7. #7
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    38,567
    Thanks
    161
    Thanked 3,176 Times in 3,048 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

  8. #8
    Thread Starter
    Veteran etonglisting's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Canada
    Posts
    264
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  9. #9
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    38,567
    Thanks
    161
    Thanked 3,176 Times in 3,048 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

  10. #10
    Thread Starter
    Veteran etonglisting's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Canada
    Posts
    264
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Getting errors on the site after updating to wordpress 5.5
    By narayana1984 in forum Help Using Clipper
    Replies: 20
    Last Post: August 26th, 2020, 10:46 AM
  2. [SOLVED] I have a fatal error, widgets don't work and are missing.
    By skytree1621 in forum Report Vantage Bugs (Legacy)
    Replies: 1
    Last Post: April 9th, 2015, 05:43 PM
  3. Samcy HELP: the widgets don't work
    By santiagosempere in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 4
    Last Post: November 22nd, 2013, 12:50 PM
  4. Ad Pruning affected Google Ranking
    By malaysiads in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 4
    Last Post: November 14th, 2011, 08:46 PM
  5. Widgets don't work?
    By oneinchpunch in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 7
    Last Post: March 31st, 2010, 08:27 PM