Results 1 to 7 of 7

Thread: Set featured image isnt working

  1. #1
    Thread Starter
    Expired Customer jenoll's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    United States
    Posts
    8
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Set featured image isnt working

    when I try to set the featured image it defaults to an image of its own choosing. please advise. clients are getting annoyed

  2. #2
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    40,789
    Thanks
    166
    Thanked 3,393 Times in 3,264 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

  3. #3
    Thread Starter
    Expired Customer jenoll's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    United States
    Posts
    8
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Set featured image not working

    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    aj2703's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    586
    Thanks
    22
    Thanked 30 Times in 28 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  5. #5
    Thread Starter
    Expired Customer jenoll's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    United States
    Posts
    8
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  6. #6
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    40,789
    Thanks
    166
    Thanked 3,393 Times in 3,264 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

  7. #7
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    40,789
    Thanks
    166
    Thanked 3,393 Times in 3,264 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Featured image stopped working
    By tariqali in forum Report Clipper Bugs
    Replies: 7
    Last Post: October 4th, 2016, 10:27 AM
  2. [SOLVED] Featured ads slider isnt sliding the ads with the dev build 3.5.1
    By ricardocunha1983 in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 7
    Last Post: September 9th, 2015, 04:08 AM
  3. This plugin isnt working
    By bobyrou in forum Logic Widgets
    Replies: 2
    Last Post: January 22nd, 2014, 12:53 PM
  4. Featured image on coupons page not working
    By amit1982 in forum Report Clipper Bugs
    Replies: 2
    Last Post: January 12th, 2014, 11:12 AM
  5. jobroller - post to twitte rof new jobs isnt working
    By sportingjobs in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 2
    Last Post: November 25th, 2010, 08:39 AM