Results 1 to 2 of 2

Thread: Import Store Logo - Not working

  1. #1
    Thread Starter
    Expired Customer offerwego's Avatar
    Join Date
    Jun 2016
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Import Store Logo - Not working

    I have this checked Import Store Logo in settings but no images are showing either on coupons or as store logos. Although the images appear to have been uploaded to the media library?

  2. #2
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    38,760
    Thanks
    161
    Thanked 3,185 Times in 3,057 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Featured store yes changing to no after csv import
    By naveen in forum Help Using Clipper
    Replies: 10
    Last Post: February 15th, 2016, 12:08 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: September 4th, 2015, 08:15 PM
  3. Store Import bug
    By netsetmedia in forum Commission Junction Publisher
    Replies: 1
    Last Post: October 18th, 2013, 03:35 PM
  4. Store name import
    By thomaskay in forum Report Clipper Bugs
    Replies: 1
    Last Post: April 4th, 2012, 09:48 AM