Results 1 to 2 of 2

Thread: page builder plugin bug

  1. #1
    Thread Starter
    mahonie's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    Netherlands
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    page builder plugin bug

    When I activate the Page Builder by SiteOrigin Plugin my widgets and sidebars desapear. Besides, my theme does not show proper.

    How can I fix this problem?

  2. #2
    Marketplace Seller spartac's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    7,169
    Thanks
    74
    Thanked 829 Times in 807 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    jobthemes.com









    We answer the questions in threads as fast as the private messages, So do not send support questions via private message. Use the forum instead and open a new thread for every issue.
    Before you send any PM , Please read These rules .

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] Shortys Builder Show a Blank Page
    By kliksaya in forum Shortys for ClassiPress
    Replies: 11
    Last Post: June 2nd, 2015, 01:23 PM
  2. [SOLVED] Form builder bug<?>
    By badmaash in forum Report Vantage Bugs (Legacy)
    Replies: 8
    Last Post: January 15th, 2015, 01:59 AM
  3. Get ads thumbnails for page builder by siteorigin
    By elmihani in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: May 6th, 2014, 04:06 PM