Results 1 to 2 of 2

Thread: Login Box problem...leaves to blank page

  1. #1
    Thread Starter
    mirasexy's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    Germany
    Posts
    59
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Login Box problem...leaves to blank page

    Dear Spartac,

    there is some problem with the login widget...when loggin in by it it leaves to a blank page..

    http://www.mysite.com/login/

    when I go backwards im loged in but this is not the way it should be. When logging in by normal wp-login it works fine but not wit that widget.

    Where can I find the solution for it?

    Permalinks are set to postname as it should be

    Thx

  2. #2
    Marketplace Seller spartac's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    7,169
    Thanks
    74
    Thanked 829 Times in 807 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    jobthemes.com









    We answer the questions in threads as fast as the private messages, So do not send support questions via private message. Use the forum instead and open a new thread for every issue.
    Before you send any PM , Please read These rules .

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Register Link Problem On Login Page
    By easyads in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 2
    Last Post: September 21st, 2013, 11:23 AM
  2. [SOLVED] Login/Register Page Problem
    By jaycee in forum Simplux
    Replies: 5
    Last Post: August 22nd, 2013, 01:41 PM
  3. login goes to a blank page
    By justinlbrady in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 5
    Last Post: February 7th, 2013, 06:14 PM
  4. [SOLVED] Blank Page After Login
    By wildwoodmo in forum Help Using JobRoller
    Replies: 3
    Last Post: July 4th, 2011, 09:25 AM