Results 1 to 3 of 3

Thread: Mapsupreme not showing

  1. #1
    Thread Starter
    nezrez's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    United Kingdom
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Mapsupreme not showing

    Hi.

    I have installed mapsupreme as per instructions, all fine until I click on 'Set Listing lat & lng', which brings up a blank screen. The same happens with 'Refresh Data'.

    I tried placing the map onto a page using shortcode anyway, but the page won't load.

    Any help please?

    Neil

  2. #2
    Marketplace Seller vipul's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Surat,Gujarat,India
    Posts
    1,579
    Thanks
    0
    Thanked 157 Times in 155 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  3. #3
    Thread Starter
    nezrez's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    United Kingdom
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Mapsupreme - not showing anything at all now
    By zulugogogo in forum Mapsupreme
    Replies: 2
    Last Post: November 29th, 2015, 05:41 AM
  2. Mapsupreme showing blank
    By brentjansen in forum Mapsupreme
    Replies: 9
    Last Post: March 6th, 2015, 07:44 AM
  3. MapSupreme Help
    By siroam in forum Mapsupreme
    Replies: 2
    Last Post: January 20th, 2014, 09:23 PM
  4. Showing Indeed Jobs in mapsupreme
    By bricenoma in forum Mapsupreme JobRoller
    Replies: 0
    Last Post: November 2nd, 2013, 09:12 PM
  5. Mapsupreme does not appear !!
    By pthepaut in forum Mapsupreme JobRoller
    Replies: 2
    Last Post: March 17th, 2013, 04:26 AM