Results 1 to 3 of 3

Thread: AD is gone after 30 days [BUG]

  1. #1
    Thread Starter
    Veteran spymare's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Denmark
    Posts
    871
    Thanks
    16
    Thanked 82 Times in 61 Posts

    AD is gone after 30 days [BUG]

    I don't know if this is a bug, but when an ad have been on the site for a periode of time (the time you defined) 30 days as default, it's getting deactivated, and then the user can activate the ad again.

    I just activated my ad on my site, and when I click the ad i get this...:
    Whoops! Page Not Found.

    The page or ad listing you are trying to reach no longer exists or has expired.
    It is active, and it's not expired.. Developers should look into this before releasing 3.1.

  2. #2
    Thread Starter
    Veteran spymare's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Denmark
    Posts
    871
    Thanks
    16
    Thanked 82 Times in 61 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  3. #3
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    40,783
    Thanks
    166
    Thanked 3,393 Times in 3,264 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] Stats - Last 30 Days - Problem with IE8
    By barukar in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 4
    Last Post: March 20th, 2011, 01:53 AM
  2. How can I set the default number of days?
    By tbase in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 2
    Last Post: February 23rd, 2011, 01:40 AM