Results 1 to 6 of 6

Thread: Cannot post ads when on Firefox

  1. #1
    Thread Starter
    Newbie zakwanaziz14's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Malaysia
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question Cannot post ads when on Firefox

    I just did a new installation of classipress 3.1.5 and I was using firefox 6. When I try to post a new ad and I pick a category and a sub category, the "go" button does not appear. Instead, a 0 appears on the left as the attached screenshot.

    Capture.jpg

    I tried in on 2 pcs with firefox 6 and 7, both have the same issue. I tried it on Chrome and it is working fine. Is there a problem when posting ads using firefox or is it just me?
    If so, what can I do to correct this?

  2. #2
    Senior Member thesiege's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    the Netherlands
    Posts
    122
    Thanks
    3
    Thanked 17 Times in 15 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  3. #3
    Thread Starter
    Newbie zakwanaziz14's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Malaysia
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    40,664
    Thanks
    166
    Thanked 3,383 Times in 3,254 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

  5. #5
    rubencio's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Spain
    Posts
    3,804
    Thanks
    268
    Thanked 316 Times in 278 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

    r u b e n c i o . c o m


    Since 2010 providing AppThemes solutions,
    Plugins and the best childthemes...



  6. #6
    Thread Starter
    Newbie zakwanaziz14's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Malaysia
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Website looks different in IE and Firefox
    By pankaj in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 3
    Last Post: November 8th, 2011, 01:35 PM
  2. Bug in Firefox and IE
    By theoz in forum Report Clipper Bugs
    Replies: 1
    Last Post: April 11th, 2011, 10:21 AM
  3. [SOLVED] IE ok, Firefox Not Mk II
    By tradingpoint in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 5
    Last Post: March 23rd, 2011, 07:36 AM
  4. not compatible with firefox
    By patsal in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 2
    Last Post: February 4th, 2011, 07:11 AM