Results 1 to 2 of 2

Thread: category, post ads, images problem

  1. #1
    Thread Starter
    Rookie myanmarads's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Thailand
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    category, post ads, images problem

    when customer post an ads, it doesn't show up, it doesnt show in the category. i see in the admin panel, it show in the website, but it doesnt show under category. i create the category under instruction. but it doesnt work
    looks like category and post ad dont link each other

    image show only one, suppose to show more

    here is my website to check, www.myanmarclassified.net

  2. #2
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    36,308
    Thanks
    159
    Thanked 2,895 Times in 2,771 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. problem with images
    By hemi in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 2
    Last Post: February 4th, 2013, 12:17 AM
  2. [SOLVED] Problem with images in ads
    By david26 in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 12
    Last Post: February 8th, 2011, 08:56 AM
  3. Problem with Ad Images
    By essej88 in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 8
    Last Post: October 21st, 2010, 07:25 AM
  4. Images Problem
    By spencek in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 0
    Last Post: August 7th, 2009, 12:36 PM