Results 1 to 2 of 2

Thread: Email encoder not working in custom fields

  1. #1
    Thread Starter
    Senior Member jatun's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Canada
    Posts
    101
    Thanks
    5
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Email encoder not working in custom fields

    I was using "simple email address encoder" to thwart spambots from harvesting email addresses in my custom fields. It has stopped working.

    I deactivated and re-activated - Nothing
    I deleted and re-installed - Nothing

    I tried other e-0mail encoders but they don't work either.

    Does anyone have suggestion on how I can protect email addresses in CP from spambots?

    Thx!

  2. #2
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    39,990
    Thanks
    166
    Thanked 3,327 Times in 3,198 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Samcy Can't get Custom Fields working
    By eyesea in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 23
    Last Post: May 26th, 2015, 06:22 AM
  2. multiple drop-down search form using custom fields and custom taxonomies [part 2]
    By davidhaz in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 12
    Last Post: November 4th, 2014, 07:40 AM
  3. Custom Fields possibility for Separator Fields
    By coolsage in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 1
    Last Post: September 29th, 2011, 03:41 AM
  4. More Fields in Registerform and Profile-Page / Custom Fields
    By magicfingers in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 2
    Last Post: September 4th, 2011, 06:39 PM
  5. Custom Fields in Custom Forms are not working...
    By alexuz0751 in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 4
    Last Post: December 31st, 2010, 05:15 PM