Results 1 to 5 of 5

Thread: Empty "post_content" warning not jumping up.

  1. #1
    Thread Starter
    Veteran frame34's Avatar
    Join Date
    May 2020
    Location
    Istanbul, Turkey
    Posts
    289
    Thanks
    59
    Thanked 16 Times in 14 Posts

    Empty "post_content" warning not jumping up.

    Hello,

    I only noticed now that the "new listing" page usually warns the user from a missing field of a required field.

    All jumps up to the top missing field - great.

    Unfortunately it does not do it with the "post_content" field. The page stays down at the "go" button and the user has no idea why clicking and clicking is not moving on.
    How can I fix that so it jumps to the missing/empty "post_content" field?

    Thanks
    With kind regards,
    Chris

    (The Guys that tries to set up a better version of their social responsibility project for Street Animals in Turkey)
    https://kirikkuyruk.com/ (or BustedTails.com)

  2. #2
    Thread Starter
    Veteran frame34's Avatar
    Join Date
    May 2020
    Location
    Istanbul, Turkey
    Posts
    289
    Thanks
    59
    Thanked 16 Times in 14 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    With kind regards,
    Chris

    (The Guys that tries to set up a better version of their social responsibility project for Street Animals in Turkey)
    https://kirikkuyruk.com/ (or BustedTails.com)

  3. #3
    Thread Starter
    Veteran frame34's Avatar
    Join Date
    May 2020
    Location
    Istanbul, Turkey
    Posts
    289
    Thanks
    59
    Thanked 16 Times in 14 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    With kind regards,
    Chris

    (The Guys that tries to set up a better version of their social responsibility project for Street Animals in Turkey)
    https://kirikkuyruk.com/ (or BustedTails.com)

  4. #4
    Moderator ovidiubica's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    5,176
    Thanks
    192
    Thanked 935 Times in 888 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  5. #5
    Thread Starter
    Veteran frame34's Avatar
    Join Date
    May 2020
    Location
    Istanbul, Turkey
    Posts
    289
    Thanks
    59
    Thanked 16 Times in 14 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    With kind regards,
    Chris

    (The Guys that tries to set up a better version of their social responsibility project for Street Animals in Turkey)
    https://kirikkuyruk.com/ (or BustedTails.com)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Remove Empty Price Placeholders in "Charge per Category"
    By 69pablos in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 0
    Last Post: September 17th, 2016, 11:35 PM
  2. [SOLVED] Empty "p" with a class="event-address" in events loop
    By danyz in forum Report Vantage Bugs (Legacy)
    Replies: 4
    Last Post: December 20th, 2015, 05:13 AM
  3. [SOLVED] Translation "of" in pagination "page of" and alt meta empty on logo
    By decavatayou in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 4
    Last Post: April 21st, 2014, 04:26 AM
  4. Changing the default empty field "Location" from "Anywhere" to not visible.
    By wdidan in forum JobRoller General Discussion
    Replies: 6
    Last Post: August 16th, 2013, 05:16 PM
  5. Placing text below "no ads found" inside an empty category page
    By bartvriend in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 1
    Last Post: December 9th, 2011, 01:10 AM