Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: Facebook code not working on wp widget after update to 3.1.7

  1. #1
    Thread Starter
    Junior Member kajaja's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Canada
    Posts
    28
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Facebook code not working on wp widget after update to 3.1.7

    Since I updated classipress to 3.1.7, my facebook widget started to no show.

    I created a like box from facebook and copy/paste it in a wp widget.

    It was working fine until the update.

    Can someone help me out please?

    Thanks.

  2. #2
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    35,555
    Thanks
    158
    Thanked 2,836 Times in 2,714 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

  3. #3
    Thread Starter
    Junior Member kajaja's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Canada
    Posts
    28
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    Expired Customer muziekbazaar123's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Netherlands
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  5. #5
    samcy's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Germany
    Posts
    12,100
    Thanks
    121
    Thanked 1,754 Times in 1,441 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Rolf Hassel (Samcy)

  6. #6
    Expired Customer muziekbazaar123's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Netherlands
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  7. #7
    samcy's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Germany
    Posts
    12,100
    Thanks
    121
    Thanked 1,754 Times in 1,441 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Rolf Hassel (Samcy)

  8. #8
    mazza's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    United Kingdom
    Posts
    194
    Thanks
    21
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  9. #9
    samcy's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Germany
    Posts
    12,100
    Thanks
    121
    Thanked 1,754 Times in 1,441 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Rolf Hassel (Samcy)

  10. #10
    mxcambodia's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Vietnam
    Posts
    23
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Facebook Like Widget Not Working
    By wcliving in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 12
    Last Post: March 17th, 2015, 04:28 PM
  2. CP Facebook Like Box widget not working? 3.1.9
    By rarriola in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 8
    Last Post: October 26th, 2014, 07:37 AM
  3. [SOLVED] Location widget not working after update to 1.2
    By j2kselby in forum Report Vantage Bugs (Legacy)
    Replies: 2
    Last Post: May 23rd, 2013, 11:57 AM
  4. Vantage 1.1.2 Bug Header Widget not working with Google Double Click Code
    By TheSyndicate in forum Report Vantage Bugs (Legacy)
    Replies: 4
    Last Post: October 31st, 2012, 11:11 AM
  5. facebook widget not working well
    By itsme in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 2
    Last Post: August 7th, 2011, 05:53 PM