Results 1 to 2 of 2

Thread: Favicon not being auto-detected in 3.0.4 - Known Issue?

  1. #1
    Thread Starter
    Newbie rmcrmc's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Favicon not being auto-detected in 3.0.4 - Known Issue?

    Hi There,

    I've dropped my favicon.ico in my /images directory and it's not being auto-detected by ClassiPress... Any known resolution for this?

    Thanks in advance!

    R.

  2. #2
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    38,567
    Thanks
    161
    Thanked 3,176 Times in 3,048 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. how do i add favicon
    By garyb in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 18
    Last Post: July 9th, 2013, 02:10 PM
  2. Favicon
    By bidatio1 in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 6
    Last Post: February 19th, 2011, 11:38 AM
  3. Favicon
    By bidatio1 in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 6
    Last Post: May 9th, 2010, 03:46 PM