Results 1 to 5 of 5

Thread: Help Please. My widgets disappeared from my site.

  1. #1
    Thread Starter
    beaint's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    United States
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Help Please. My widgets disappeared from my site.

    Everything was working fine on my site then all of a sudden the only thing that appears is the ad categories box and search box. Nothing else appears on the site. No ads, or any other widgets. My site is www.thekixlist.com

  2. #2
    Thread Starter
    beaint's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    United States
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  3. #3
    samcy's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Germany
    Posts
    12,100
    Thanks
    121
    Thanked 1,756 Times in 1,442 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Rolf Hassel (Samcy)

  4. #4
    Thread Starter
    beaint's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    United States
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  5. #5
    samcy's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Germany
    Posts
    12,100
    Thanks
    121
    Thanked 1,756 Times in 1,442 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Rolf Hassel (Samcy)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Homepage Sidebar Widgets not working in my jobroller site
    By sajiantony in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 6
    Last Post: May 4th, 2012, 03:58 AM
  2. Site has disappeared
    By trick in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 3
    Last Post: April 2nd, 2011, 08:53 AM
  3. [SOLVED] side has disappeared!
    By quim in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 2
    Last Post: January 30th, 2011, 02:21 PM
  4. [SOLVED] Since I upgrade to 3.0.5.2 All the site widgets stop workin..
    By adfree in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 2
    Last Post: December 18th, 2010, 10:06 AM
  5. Made site Multilingual but widgets are messed up. Why?
    By mlanghorst in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 12
    Last Post: July 30th, 2010, 01:11 PM